Hotstonemassage

Hotstonemassage is een geweldig intense warmte massage die een weldaad  is voor lichaam en

geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstonemassage verlicht spanningen en geeft  U nadien veel energie. Na een legging van de hotstones op het lichaam word U verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.


Werkwijze

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.Wat doet een hotstonemassage met je?

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstonemassage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de hotstonemassage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.


De hotstonemassage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt. De hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.


Voor het maken van een afspraak of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met mij op.


Julianastraat 22A - Berghem
“Spa hamam is goed voor mijn droge huid. Eerst scrubben en daarna genieten van het inzepen en de heerlijke massage. Na de behandeling ben je schoon en ontspannen. Door regelmatig te gaan houdt ik mijn huid rustig en heb minder klachten”Patricia Brands
Kadobon Meer informatie