Voetreflexmassage

Alle delen van het lichaam, zoals de huid, de spieren, de botten, zenuwen en alle organen hebben een reflexzone op de voet. De voet weerspiegelt dus het hele lichaam. Door massage van de reflexzones kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven. Wanneer blokkades zijn opgeheven is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Voetreflex massage is er dus op gebaseerd om uw lichaam te helpen genezen.


Waarom een voetreflex behandeling?

Wanneer U bepaalde klachten wilt laten behandelen kunt U voor een voetreflex behandeling kiezen. Het kan gaan om spierklachten, orgaanklachten, zoals spastische dikke darm of blaasontsteking, maar bijvoorbeeld ook artrose of osteoporose. Voor iedere klacht is er een passende behandeling. Wanneer U zwanger bent is het beter om geen voetreflex behandeling te ondergaan.


Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Ik ga ervan uit de mens als geheel te behandelen en niet alleen de gedeeltes op de voet waar zich de pijn of de klacht bevindt, vandaar dat u vooraf een aantal vragen worden gesteld en ook tijdens de behandeling zal ik vragen stellen om een zo goed mogelijk behandelplan op te kunnen stellen. Tijdens de behandeling is het belangrijk dat U zich zo goed mogelijk probeert te ontspannen, het kan zijn dat U tijdens de behandeling merkt dat U meer gaat transpireren, koud of juist warm of slaperig wordt. Dit heeft te maken met het feit dat het lichaam door de voetreflexbehandeling afvalstoffen kwijt raakt. Vertel mij wat U tijdens de behandeling ervaart.


Na de behandeling


Na de behandeling is het goed om veel water te drinken om zo het lichaam te helpen afvalstoffen af te voeren. Het kan zijn dat U in de dagen na de behandeling merkt dat uw urine donkerder gekleurd is, dat U meer ontlasting heeft of meer transpireert. Deze bijwerkingen zijn niets om U ongerust over te maken, want het beteke

nt dat er een proces in uw lichaam in gang is gezet om afvalstoffen kwijt te raken en blokkades op te heffen. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.


Voor het maken van een afspraak of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met mij op.


Julianastraat 22A - Berghem
“De heppiemassage "super fijn"”Rafael Megens
Kadobon Meer informatie