Over mezelf​


Mijn naam is Karin van Vliet, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Na mijn schooltijd ben ik begonnen

als administratief medewerkster, een functie die ik nog steeds parttime met plezier vervul.


Na 18 jaar bij diverse bedrijven op kantoor werkzaam te zijn geweest trok ik in 2008 de stoute schoenen aan en ging mijn droom achterna. Ik ben de opleiding sportmassage bij het IVS gaan volgen.

Binnen één jaar heb ik mijn diploma gehaald en heb mijn massage praktijk Body Healing by Karin geopend. Om mijn kennis in de massage techniek te verbreden en meerdere doelgroepen te kunnen helpen ben ik al snel verschillende cursussen gaan volgen voor diverse massages die ik nu in mijn praktijk aanbied.


Tijdens mijn opleiding en cursussen heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om een behandeling te ontvangen.Iedere keer weer een bijzonder mooie ervaring. Door bewust aanraken en aangeraakt te worden kan je weer in contact komen met je gevoelens. De energie in je lichaam kan weer gaan stromen. Het is voor mij dan ook een eer om je een behandeling te mogen geven en je de werking van de behandeling te laten ervaren.


Je kunt bij mij terecht voor een sportmassage, relaxmassage, hotstonemassage, voetreflexmassage, zwangerschapsmassage, bekkenmassage, kruidenstempelmassage, massage bij kanker, heppie massage, fibromyalgie en spa hammam.


Mijn motto luidt "Luister naar je lichaam en ontdek de kracht van massage"


Graag heet ik je dan ook van harte welkom in mijn praktijk.


Groetjes,


Karin van Vliet


Julianastraat 22A - Berghem
“De heppiemassage "super fijn"”Rafael Megens
Kadobon Meer informatie